Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 27/9

Tipsexperten - 27 September 2021 - 09:25

Allsvenskan och Premier League delar på inledningen av måndagens Topptips. Kupongen, som är laddad med 250.000 i extrapengar, går sedan vidare med Serie A, La Liga, Superligaen och Primeira Liga. Bättre än så kan det knappast bli. Nu kör vi!


Spelstopp: 18:59

Till Svenska Spel

1. IFK Göteborg - Kalmar FF 2

Vi inleder med en spännande tillställning från Ullevi. IFK Göteborg mår inte alls bra för dagen och bottenstriden närmar sig med stormsteg för Micke Stahres mannar. Spelet hackar i båda riktningar och mot ett för dagen oerhört vasst Kalmar väljer vi att lägga alla ägg i smålänningarnas korg. Henrik Rydströms adepter spelade ut AIK efter noter senast, men fick trots det nöja sig med blott en poäng. Kommer gästerna upp i samma nivå på Ullevi blir det seger. Ettan lämnas på egna ben.


2. Halmstad - Sirius X

Halmstad har inte gjort mål på fyra raka matcher och med bara en inspelad poäng under samma period råder kris på Örjans Vall. Marcus Antonsson är förvisso en spelare som kan såra gästande Sirius på egen hand, men HBK är inte en favorit att hålla i handen. Sirius har sett klart förbättrade ut under sensommaren och även om gräs inte är de blåsvartas föredragna underlag kan de inte uteslutas i Halland. Om finanserna tillåter får gärna hela spannet finnas med i en match där vad som helst kan hända.


3. Degerfors - AIK 1

AIK kom undan med andan i halsgropen mot Kalmar. 1-1 var ett resultat Gnaget ska vara oerhört nöjda med då de i långa stunder var totalt utspelade av smålänningarna. Med den mindre smickrande insatsen ska stockholmarna nu ta sig an Degerfors, dessutom utan tillgång till avstängda duon Milosevic/Larsson. Det blir inte enkelt. Degerfors stod för en stark insats mot Djurgården på Tele2 Arena och kan spelare som Djurdjic och Edvardsen hitta rätt på Stora Valla är mycket vunnet. 1X spelas till utsökt värde.


4. Crystal Palace - Brighton 2

A23-derbyt från Selhurst Park brukar bli något alldeles extra. Crystal Palace har blandat och gett i inledningen av säsongen där det framför allt är tydligt att en målgörare saknas i de främre leden. Zaha, Gallagher och company ska inte underskattas på det egna gräset, men det är inget snack om att Brighton ska gälla som favoriter. Fiskmåsarna går från klarhet till klarhet och sitter ihop bättre som lag. Lyckas de göra det även här finns god segerchans. Smaskig spiktvåa till trevlig procent.


5. Venezia - Torino 1

Nykomlingen Venezia har fått en tuff inledning på äventyret i Serie A. Segern mot Empoli, också nykomling, är hittills den enda och nog skulle Venezia behöva ett par fler trepoängare för att inte cementeras i bottenstriden för tidigt. En sådan ska inte uteslutas när Torino kommer på besök. Tjurarna är ett välorganiserat gäng under Ivan Juric ledning, men det finns frågetecken för hur gästerna klarar av att föra en matchbild. Med dessa farhågor får den värdemässigt fina ettan sällskapa tvåan.


6. Celta Vigo - Granada 1

Via en stark slutspurt i våras nådde Celta Vigo en placering på fjolårets övre halva. Den har värdarna hittills inte varit i närheten av att upprepa, men efter den senaste segern mot Levante - som också var säsongens första - ska det kunna se bättre ut under hösten. Aspas och Méndez är två spelare som Granada får oerhört svårt att hålla i schack. Gästerna har inte alls kommit upp i nivå under Robert Morenos ledning och den tama offensiven räcker inte långt på Municipal de Balaídos heller. 1X spelas.


7. Aarhus - Sönderjyske 1

Över till Danmark och Superligaen där Aarhus vaknat till liv efter den mörka inledningen. Värdarna spåddes bli ett topplag inför säsongen och med tre raka tävlingssegrar på kontot börjar de äntligen leva upp till förväntningarna. Nollan bakåt är dessutom intakt under samma period. Sönderjyske kommer att få kämpa i bottenstriden under hela säsongen och får nöja sig om de lämnar Aarhus Stadium med en poäng. 1X är att betrakta som en helgardering.


8. Pacos de Ferreira - Belenenses X

Kupongen avrundas i Portugal där tipparna övervärderar Pacos de Ferreira. Efter att värdföreningen åkte ur kvalet mot Europa Conference League har det gått troll i ligaspelet där framför allt offensiven hackar. Det kan den mycket väl göra även mot ett välorganiserat Belenenses. Anders Anderssons gamla lag står sällan för några plattmatcher och med smakligt värde i österled får högersidan absolut inte missas. Den som känner sig modig lämnar ettan därhän, men vi föredrar trots allt hela spannet.


Kupongens kassaskåp

Brighton

Brighton är absolut förtjänta av sin placering i toppen och här kan Fiskmåsarna gå upp i serieledning. Crystal Palace faller i A23 Derby. Fin tvåa.


Varningens finger!

Degerfors

AIK saknar flera tongivande pjäser denna måndag och då är det läge att lämna den hårt streckade tvåan därhän. Degerfors ordnar minst en pinne.

Till Svenska Spel

144 rader
1. Göteborg - Kalmar 2
2. Halmstad - Sirius 1x2
3. Degerfors - AIK 1x
4. Crystal P - Brighton 2
5. Venezia - Torino 12
6. Celta Vigo - Granada 1x
7. Aarhus - Sönderjyske 1x
8. P.Ferreira - Belenenses 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming