Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 31/5

Tipsexperten - 31 Maj 2021 - 07:39

Samtliga fyra kvartsfinaler från U21-EM synas på kupongen och får sällskap från Superettan, Ettan Södra, OBOS-ligæn samt en träningslandskamp. Spelvärde är knappast en bristvara på kupongen där vi i synnerhet gillar spikettan på Stadion Stozice. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 17:59

Till Svenska Spel

1. Nederländerna U21 - Frankrike U21 2
Ingen annan nation kan mäta sig med den mängd stjärnspelare Frankrike har producerat det senaste decenniet och det är en trend som ser ut att fortsätta. U21-truppen är fylld av superlöften där bland andra Houssem Aouar och Eduardo Camavinga spås en lysande framtid. Nederländerna kan inte mäta sig med sin motståndares truppbredd men individuell kvalitet finns det sannerligen hos Jong Oranje. Erwin van de Looi har en ruskigt stark offensiv och vill det sig väl kan Nederländerna utmana. Med fin procent riktad åt öst ser vi dock tvåan som ett fullt rimligt spikalternativ.

2. Spanien U21 - Kroatien U21 X
De regerande mästarna Spanien har knappast samma kunnande som truppen 2019 hade. La Rojita tog sig igenom gruppspelet med bravur men hade å andra sidan inte något överdrivet tufft motstånd. Här anser vi att spanjorerna streckas väl högt mot Kroatien som, trots nederlagen, stod upp väl mot såväl Portugal som England. Lagkaptenen Nikola Moro har imponerat på oss och Luka Ivanusec, som redan har debuterat i A-laget, håller hög nivå. X2 gillas skarpt till rådande streckning.

3. Danmark U21 - Tyskland U21 1
Danmark vann samtliga tre gruppmöten där 1-0-viktorian mot giganterna Frankrike i synnerhet var ett styrkebesked. Faktum är att de rödvita ännu inte har släppt in ett enda mål under turneringen och denna upplaga av Tyskland är knappast oslagbart även om de vitsvarta överlag har ett högre kunnande. Bote Baku har imponerat stort för tyskarna och i Lukas Nmecha har Stefan Kuntz en högklassig anfallare. Vi föredrar alltjämt att samtliga tecken synas på MOL Arena Sosto och håller tummarna för kupongrensaren åt väst.

4. Portugal U21 - Italien U21 1
Likt Spanien så har Italiens trupp inte alls samma höga kapacitet som för två år sedan. Att Patrick Cutrone är den mest namnkunniga i truppen säger en hel del, även om Valencia-anfallaren stått för en lovande inledning på detta slutspel. Portugal förfogar över en betydligt starkare trupp med namn som Florentino Luís, Goncalo Ramos samt Francisco Trincao. Att detta möte ser ut att bli relativt jämnt fördelat på kupongen är för oss överraskande. Spiketta!

5. Västerås - Brage X
Brage har gått från klarhet till klarhet under säsongsupptakten och i bortamötet mot Öster kom slutligen säsongens första viktoria. Borlängeklubben stod dessförinnan för solida insatser mot topplagen Norrby samt Helsingborg. Med sitt kompakta försvar ska det absolut inte uteslutas att IKB får med sig ett positivt resultat här. Västerås har inlett säsongen piggt men får som följd skyhögt förtroende av svenska folket. Med ettan gravt överstreckad är X2 av högsta prio i vad som torde bli en målsnål historia på Iver Arena.

6. Qviding - Utsikten 2
Det är ett formstarkt Qviding som välkomnar Utsikten till Bravida Arena. Värdskapet kommer med en sju matcher lång förlustfri svit i bagaget. Endast ligaledarna Oskarshamn hade noterats för fler mål än QFIF inför den nionde omgången. Defensivt finns det dock en hel del frågetecken och i grund och botten har Utsikten ett högre kunnande av de två. Ettan streckas alltjämt upp som favorit av svenska folket, som blir tabelltittande. I vår mening är så inte fallet där gästerna ska ses som knappa favoriter. Tvåan inleder.

7. KFUM Oslo - Ull/Kisa 1
Det vankas bottenmöte på KFUM Arena där tabelljumbon tar emot nästjumbon. Blott en poäng vardera har dessa klubbar skrapat ihop från de inledande tre omgångarna. Här ser vi en klar hemmafördel mellan två hemmastarka kombattanter. Faktum är att Ull/Kisa endast skrapade ihop åtta poäng på resande fot i fjol och gästerna har fortsatt på inslaget spår denna säsong. Noterbart är att KFUM Oslo har vunnit de senaste två inbördes mötena i Oslo övertygande och en etta som landar omkring 50 procent är ett utmärkt spikalternativ.

8. Turkiet - Guinea 1
Kupongen avrundas med en träningslandskamp mellan Turkiet och Guinea. Värdskapet förbereder sig för det kommande EM-slutspelet och det är sannerligen en spännande trupp Senol Günes har till sitt förfogande. Bland andra Yusuf Yazici och Burak Yilmaz, som var högst bidragande i att Lille säkrade den franska ligatiteln denna säsong. Med det sagt streckas ettan alldeles för högt i detta träningsmöte mot ett ungt och spännande Guinea. Då är det bara att fylla hela brädan med bläck.

Kupongens kassaskåp
Portugal U21
Portugal har helt klart en högre kapacitet än denna upplaga av Italien, som ser relativt svagt ut på pappret. Vi anser att portugiserna ska råda som klara favoriter här och ser riktigt fint värde i ettan.

Varningens finger!
Brage
Brage är klart bättre än vad tabellen indikerar och har börjat få fart på säsongen. Senast fick IKB utdelning i form av en 2-1-viktoria borta mot Öster och visst finns goda möjligheter att få med sig ett resultat även på Iver Arena.

Till Svenska Spel

144 rader
1. Nederl. U21 - Frank. U21 2
2. Spa. U21 - Kroat. U21 x2
3. Dan. U21 - Tysk. U21 1x2
4. Port. U21 - Italien U21 1
5. Västerås - Brage x2
6. Qviding - Utsikten 12
7. KFUM Oslo - Ull/Kisa 1x
8. Turkiet - Guinea 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
18:00  Polen - Slovakien
Fotbolls-EM - EM - 1
1.80
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming