Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 9/11

Tipsexperten - 8 November 2020 - 12:50

Innan det är dags att omfamna landslagsfotbollen ska vi sätta tänderna i måndagens Topptips. Fyra matcher från irländska Premier Division dominerar kupongen som också innehåller bidrag från Superettan, Segunda División, Zweite Bundesliga och Eerste Divisie. Nu kör vi!

Spelstopp: 18:59

Topptipset tips 9/11

1. Umeå FC - GIF Sundsvall 1
Vi inleder i Sverige där ruskigt viktiga poäng står på spel för ett av herrskapen. Umeå ligger pyrt till i botten och med fyra matcher kvar att spela börjar det minst sagt att brinna i knutarna för norrlänningarna. Sex poäng är avståndet upp till säker mark när Sundsvall kommer på besök. Giffarna har i sin tur ingenting att spela för och då är det svårt att köpa det enorma favoritskapet som svenska folket ger gästerna. Gå för värdet och framför allt motivationen till vänster istället.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Girona - Las Palmas X
Girona var på väg upp i La Liga inför den här säsongen men de rödvita föll till slut på målsnöret i playoff. Hittills har värdarna bara vunnit fyra av nio matcher och det som främst sätter käppar i hjulen för Gironistes är alla utvisningar. Fem röda kort så här långt är starkt jobbat och här saknar Girona ett gäng spelare som får stanna i botstugan. Las Palmas kan mycket i sina bästa stunder men inledningen har än så länge saknat kontinuitet. Kommer de upp i nivå här ska de dock ses med god poängchans och samtliga tecken bör leta sig fortast möjligt då värdet till höger är excellent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Holstein Kiel - Hamburg 2
Vidare till Tyskland där Hamburg har ställt in siktet på Bundesliga. Die Rothosen har plockat 16 poäng av totalt 18 möjliga och är med den fina raden ohotade serieledare. Anfallaren Terodde har visat sig vara en succéförstärkning och han satte bland annat två baljor i derbyt mot St. Pauli senast. Här väntar dock en lurig motståndare i form av Holstein Kiel. Värdarna har haft lätt för Hamburg i modern nutid och är också med i toppen av tabellen och krigar. I grunden råder dock inget tu tal om vilket herrskap som är det starkare i grunden och med X2 sitter vi lugnt i båten.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Shelbourne - Shamrock Rovers 2
Över till Irland där vi stannar för ett tag. Shamrock Rovers har gått ruskigt starkt sedan starten och fullkomligen öst in mål. Raden 14-3-0 efter 17 spelade omgångar talar sitt tydliga språk men det medför också att serieledarna så smått kan börja slå av på takten. Shelbourne går inte lika starkt då värdarna håller till i de nedre regionerna av Premier Division. Hemma på Tolga Park har Shels dock plockat poäng i över hälften av kamperna och de rödvita kommer att sälja sig dyrt här. Tvåans benhårda streckning borgar för kryssällskap.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Finn Harps - Waterford 2
Sex raka fajter gick Finn Harps obesegrade innan det var dags för säsongens åttonde nederlag då Shamrock blev övermäktiga för en dryg vecka sedan. Det innebär att värdarna alltjämt är fast förankrade i bottenstriden med två poäng upp till säker mark. Waterford är en motståndare som The Harps trivts bra mot de senaste åren, men här lockar tvåan allra mest. Lovande John Martin har visat framfötterna för gästerna och anfallaren kan mycket väl bli tungan på vågen under måndagsaftonen. Waterford singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Dundalk - Sligo Rovers X
Storklubben Dundalk har inte alls kommit upp i nivå den här säsongen. Sju segrar på 17 försök är inte bra nog från värdarna som dessutom dubbelspelar i Europa League. Rapid Wien var senaste gäng att lägga The Lilywhites på rygg och det är en fajt som säkerligen kan kännas av i benen även här. Sligo Rovers skuggar bara fyra poäng bakom Dundalk i tabellen och gästerna slog också måndagens opponent så sent som i augusti med 3-2. Plocka med alla tecken och håll tummarna för en favorit i repris.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. St. Patrick’s - Bohemians 2
Whiskeylandets sista fajt tar oss till Richmond Park där St. Patrick’s Atheltic drabbar samman med Bohemians. The Saints hör till mittenskiktet i tabellen och där kommer värdarna också att stanna. Bohemians har å sin sida högre ambitioner och är det något lag som ska kunna komma ikapp Shamrock i toppen är det The Gypsies. Gästerna slog värdarna med 2-0 senast de drabbade samman och en ny viktoria är att vänta även här. Tvåan lämnas med gott samvete allena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Jong Utrecht - Roda 1
Kupongen avslutas i tulpanernas rike med den svängiga Eerste Divisie. Hemmaplan är av stor vikt i den holländska andraligan men hittills har Jong Utrecht kammat noll i samtliga fyra fajter på Sportcomplex Zoudenbalch. Gästande Roda har gått betydligt bättre i egen borg, men på resande fot har Kerkrade-gänget fått kasta in handduken i över hälften av fajterna. Känslan är att vi får se en vinnare här och då är gaffeln ett högst gångbart val. 1-2!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Bohemians
Bohemians är det enda gänget som har chans att nå Shamrock i toppen och här gör gästerna inga misstag. St. Patrick’s städas av.

Varningens finger!
Las Palmas
Las Palmas besitter stort kunnande och här blir också besökarna undervärderade. Flåbusarna Girona är reducerade och ettans hårda streckning lever farligt.

144 rader
1. Umeå - Sundsvall 1x
2. Girona - Las Palmas 1x2
3. Holstein Kiel - Hamburg x2
4. Shelbourne - Shamrock x2
5. Finn Harps - Waterford 2
6. Dundalk - Sligo Rovers 1x2
7. St. Patrick’s - Bohemians 2
8. Jong Utrecht - Roda 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming