Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Onsdag 20/11

Tipsexperten - 19 November 2019 - 21:10

Nu nalkas en upplaga av Topptipset med en mix från två kontinenter. Brasilianare samsas med britter, danskar och belgare. Notera att kupongen löper över två dagar. Åtta rätt står på agendan!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.44


1. Lincoln - Ipswich 1
Klassiska FA-cupen inleder med med omspel i den första omgången. Lincoln hade Ipswich på gaffeln i första mötet men Tyler Walker lyckades inte följa upp sitt ledningsmål utan brände chansen från elva meter. 23-åringen skakade dock av sig den bommen fort och målade återigen i Lincolns 3-0-triumf mot Rotherham i EFL Trophy. Ipswich kommer närmast från en torsk i nyss nämnda turnering då Colchester visade sig övermäktiga. Även om gästerna ligger bättre till i ligaspelet löper de stor risk att få Tyler Walkers fiskar varma på Sincil Bank. Utgå från vänster.


2. Newport - Grimsby X
Wales är spelplats i mötet som blivit flyttat till onsdagen med tanke på landslagets högkaratiga match mot Ungern under tisdagen. Newport County har stått för fina resultat i denna turnering de senaste åren. I fjol lades både Leicester och Middlesbrough på rygg innan Manchester City blev för tuffa och året dessförinnan slogs Leeds tillbaka för att sedan lösa omspel mot Tottenham. Här blir ändå walesarna alldeles för stora favoriter. Formen är inte den bästa och en ligakonkurrent väntar på Rodney Parade. Speciellt mycket skiljer inte mellan dessa kombattanter och då är det läge att måla på med samtliga tecken.


3. Wycombe - Tranmere X
Det blev en redig holmgång i Birkenhead för en och en halv vecka, när mannen i svart blåste i pipan stod det 2-2 på tavlan. Tranmeres Kieron Morris var bäst på plan och målade dubbelt. Lustigt nog möttes dessa kombattanter i Birkenhead även i söndags, då gällde det ligaspelet och Wycombe drog längsta strået. Med tanke på att Wycombe toppar League One är det lätt att förstå deras favoritskap hemma på Adams Park. Tranmere har inlett trögt i ligan men visade i första mötet att de kan mäta sig fullt ut. Streckningen västerut har spårat ur och då är det högläge att avslå ettan helt i värdejaktens namn!


4. Vila Nova - Oeste 1
I den brasilianska andradivisionen är det dags för den näst sista omgången. Goda råd är dyra för båda dessa klubbar i botten av tabellen. Vila Nova agerar nästjumbo och har fyra poäng upp till nytt kontrakt. Formen är trots allt positiv för värdarna som plockat poäng i fyra raka fighter och dessutom hållit nollan i tre av dessa. Oeste har fyra poängs marginal till giljotinen och vantrivs på resande fot. Blott tre av gästernas 18 resor har slutat med segersötma. Säsongens första inbördes slutade med delad ära. Formen och värdet leder till en spikad etta i Goiania.


5. Sport Recife - Ponte Preta 1
På Ilha do Retiro är det annat ljud i skällan. Sport Recife ligger tvåa i Série B och det ska väldigt mycket till för att inte hemmalaget huserar i finrummet nästa säsong. Ponte Preta ligger i mittens rike och har inte särskilt mycket att anstränga sig för. Gästerna har plusstatistik sett till de senaste fem inbördes och ska absolut inte räknas bort i den förmodat avslappnade drabbningen. Med tanke på att Recife bara åkt på däng i en enda hemmamatch under säsongens ligalir är ettan given som utgång men här ska den breda penseln plockas fram illa kvickt.


6. Fremad Amager - Köge 2
I vårt södra grannland är det också den näst högsta serien som står för dörren. Fremad Amager har samlat samman 23 pinnar på 17 omgångar. Närmast kommer värdlaget från en viktoria borta mot nästjumbon Naestved där Fremads franske flåbuse Reda Rabei fick syna det röda kortet. Köge har två pinnar upp till värdarna i mittens rike. Gästerna har bäst form med resultatraden 3-1-1 sista fem kamperna. Köges trumfkort stavas Martin Koch Helsted, 30-åringens nio fullträffar innebär andraplats i skytteligan. Herr Helsted pangade in en balja när hans lag slog Fremad i säsongens första inbördes möte och en repris på det scenariot är nära förestående. Strecken sitter där de ska och tvåan är sund.


7. Royal Antwerp - Gent 2
Det är Club Brügge som härskar i belgiska Jupiler League. Näst bakom dem ligger Gent med Mikael Lustig i laget. Den största nyckeln till framgång har dock inte varit svensk, den har varit nordamerikansk. Jonathan David ligger tvåa i skytteligan med åtta kassar på 14 framträdanden. Royal Antwerp ligger några hack bakom gästerna på grund av vantrivseln utanför den egna borgen. Här på Bosuilstadion är de kungliga värdarna en obesegrad maktfaktor. Till gästernas fördel talar alltjämt formen samt att de vann vid sitt senaste besök här. Gaffeln är ett vettigt alternativ!


8. Bento - Londrina 1
Sist ut är ännu en brasiliansk batalj. Återigen handlar det om det ängsliga träsket i botten av den brasilianska andradivisionen. Bento ligger allra längst ner och nu är tre poäng ett måste. Londrina ligger tre poäng ovanför hemmalaget och har tre poäng upp till nytt kontrakt. Värdarna kommer trots allt från en superviktig viktoria medan Londrina befinner sig i fritt fall. 1X bör räcka på radens sista match för att rama in denna kupong. 


Kupongens kassaskåp!


Vila Nova
Topptipset är riktigt knivigt denna gång och kassaskåpen lyser med sin frånvaro. Vila Nova ska ändå ha toppchans hemma mot Oeste som sällan lyckas på resande fot.


Varningens finger!


Ponte Preta
Efter att ha plockat poäng i lejonparten av sina bortamatcher ska inte Ponte Preta räknas bort mot Sport Recife i det förmodat avslappnade mötet.


144 rader
1. Lincoln - Ipswich 1x
2. Newport - Grimsby 1x2
3. Wycombe - Tranmere x2
4. Vila Nova - Oeste 1
5. S. Recife - P. Preta 1x2
6. F. Amager - Köge 2
7. Royal Antwerp - Gent 12
8. Bento - Londrina 1x

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Man United - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.93
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Malmö FF - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.68
19:00  Kalmar FF - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.86
19:30  Villarreal - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.02
21:00  Man United - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.93
21:45  Inter - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1.5
1.75
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
22:30  Benfica - Vitoria Guimaraes
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.91
19:00  Vinnare SEC 2020
Speedway - SEC - Robert Lambert
6.50
21:15  Arsenal - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2
1.95
21:45  Udinese - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 13/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming