Lopp 7 - 2140m Volt.

7 Crown Wise As är en välstammad treåring som ska ses med goda segerchanser i det här loppet. Jag gillade verkligen intrycket i tävlingsdebuten och tror att det här är en häst som kommer att vinna många lopp framöver. Han var dock inte alls lika bra vid starten efter och han har varit ifrån tävlandet sedan dess och Johan Untersteiner rapporterar att det har varit en del problem med hästen under sommaren men att han känns klart på gång hemma i träning.
Läget blev perfekt med ett springspår och det borde vara bra chanser att ta hand om ledningen och då är det hästen att besegra för övriga. Jag vill dock gärna se honom leverera igen innan jag kan gå på honom fullt ut men skulle det vara bra rapporter under onsdagen är det en tänkbar spik i omgången.

2 Sobel Caviar var rejäl vid segern i tävlingsdebuten och var bra som tvåa senast också bakom en bra vinnare. Vi får se hur han hanterar spåret i volten men han är hyggligt snabb den första biten och skulle Henriette Larsen pricka perfekt i starten är det ingen omöjlighet att han kan vara Snabbare ut än favoriten och vara först fram till ledningen.

4 Great Shadow har inte riktigt räckt till vid de senaste starterna mot tufft motstånd hemma i Danmark men han imponerade vid vinsterna i somras. Jeppe Juel håller den här hästen ganska högt och det låter som att man tror på en bra insats nu och skulle det klaffa med positioner under vägen tror jag inte han är helt avsågad till låg spelprocent. Vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet vilket jag testar någon krona på.

11 Mulberry är mycket betrodd av de tidiga spelarna på sin fina rad men det har varit billiga lopp som han har varit ute och tävlat i hemma i Danmark och som betrodd är han ointressant på spelet för mig från det här utgångsläget.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Great Shadow
Lopp 7 - Åby
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip