Det är V64 tävlingar ifrån Axevalla ikväll. I lopp 4 spelar jag nummer 3 Alvena Vagaboy mot nummer 4 Tournado Dream.

Alvena Vagaboy var duktig som tvåa i ett sulkylopp bakom B.T.'s Viclando för tre starter sedan. Efter det har han gjort det bra under sadel i två lopp. Näst senast så blev det en seger och gången efter det så kom han i mål som trea bakom Benzema.

Mikael J Andersson kör Alvena Vagaboy åt Lennart T Johansson nu. Innerspår på tilläggsvolten här men om han kan hitta loss i ett tidigt skede så är det bara två hästar på startvolten och då kanske han kan köra sig till täten efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in.

Det är inte säkert att Alvena Vagaboy kan komma till spets men om han kan få ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget. Då tror jag han har en god chans att vara före Tournado Dream i mål.

Alvena Vagaboy är en åttaårig valack som har gjort 79 starter i karriären. Han vinner inte jätteofta vilket sju vinster visar men han har varit topp tre i 33 % av starterna han har gjort. Klaffar det med löpningsförloppet så tror jag han kan vara långt framme igen.

Alvena Vagaboy är anmäld barfota runt om precis som han gick när han blev tvåa i det senaste sulkyloppet. I övrigt så är det anmält med en vanlig vagn.

Tournado Dream är en rätt skaplig häst i grund och botten men vi får gå tillbaka till november ifjol för att hitta den senaste segern.

Tournado Dream avslutade mycket bra i den senaste starten och han kom då i mål som trea i ett lopp där Young King segrade.

Carl Johan Jepson upp bakom Tournado Dream nu. Kan han hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så biter hans avslutning bra till slut och då fäller han många hästar till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Alvena Vagaboy - Tournado Dream
Axevalla lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip