SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i kvällens V64-tävlingar. Jag spelar nummer 8 Jonah Vredebest mot nummer 2 Dontlooseallmoney.

Jonah Vredebest hade två raka segrar inför den senaste starten. Hon tog då över ledningen på den bortre långsidan efter 400 meter men hon kunde inte stå emot en bra avslutande Hurricane River så det slutade med en andraplats den gången.

Sämsta läget längst ut på vingen nu men löser det sig med positionerna och om Rick Ebbinge som finns i vagnen bakom Jonah Vredebest kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden igen och då tror jag hon har god chans att vara före Dontloosemoney i mål.

Jonah Vredebest är ett fyraårigt sto som tränas av Jeroen W.M. Engwerda. Hon har startat 15 gånger tidigare. 7 vinster har det blivit och hon har även varit topp tre i 93 % av loppen och klaffar det med löpningsförloppet så tror jag hon är långt framme på nytt.

Jonah Vredebest tävlade barfota fram senast men nu är det anmält med skor runt om och en vanlig vagn.

Här tycker jag det är fint värde på Jonah Vredebest i oddset som erbjuds i den här headen.

Dontlooseallmoney har sprungit in överlägset mest pengar i fältet. Hon hade ett dåligt läge så hon hamnade längst bak i kön. Hon avslutade sedan mycket bra i skymundan men det gick inte att ta så mycket så hon slutade precis utanför de prisplacerade hästarna senast.

Dontlooseallmoney är lite ojämn men från ett perfekt läge här så är hon snabb iväg vid laddning så kan Kevin Oscarsson som kör hästen få till en bra resa så kan det bli tidig ledning fast får hon lite press så kanske man väljer att släppa istället.

Dontlooseallmoney känns jättefin meddelar man från stallet och siktet är inställt på Stoderbyt senare i år.

Dontlooseallmoney kommer att tävla i jänkarvagnen samt med skor och ett öppet huvudlag, säger Jim Oscarsson.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Dontlooseallmoney - Jonah Vredebest
Jägersro lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 2.60 bet365

This is the stats tab
This is the post tip