Dagens rek är till Halmstad lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Restless Heart mot nummer 2 Feel The Rush.

Restless Heart hade galopperat fyra gånger på raken innan hon näst senast var ensam på startvolten i ett V86 lopp på Åby och då ledde hon loppet från start till mål.

Gången efter det så travade Restless Heart en stor del av loppet i rygg på den ledande Maestro Crowe innan hon gick ut i dödens på den sista bortre långsidan och försökte utmana ledaren men det blev för tufft och hon fick även släppa Epsom förbi sig så det slutade med en tredjeplats.

Restless Heart kan öppna hyggligt bakom bilen utan att vara någon blixt men Marc Elias provar säkert att hålla upp ledningen här och skulle det lyckas så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag på god chans att hon är före Feel The Rush i mål.

Blir det inte ledningen för Restless Heart så kan hon få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Restless Heart är anmäld barfota runt om och tävlar hon på den balansen så blir det första gången och det tror jag kan ha en bra effekt.

Conrad Lugauer meddelar att Restless Heart har utvecklats rejält på slutet och han är mycket nöjd med henne och tar hon hand om ledningen så tror han att hon vinner loppet så det är stallets bästa chans ikväll.

Feel The Rush har inlett karriären starkt med tre vinster och två andraplatser på fem starter hittills.

Senast så tog Feel The Rush över ledningen ur den första kurvan och sedan blev det en enkel seger men det blev rätt billigt för 17,6 räckte till seger över den korta distansen.

Det har varit rätt billiga lopp Feel The Rush har varit ute i hittills och nu blir det tuffare fast hon är under utveckling och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon öppna fort så kan hon ta sig förbi Restless Heart i startögonblicket så ökar hennes chanser men blir det istället en utvändig löpning så blir det klart jobbigare för hennes del.

Jerry Riordan tror att det kommer att bli en stor effekt när Feel The Rush börjar att tävla utan skor men hon kommer att tävla med skor ikväll igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Feel The Rush - Restless Heart
Halmstad lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 2.20 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip