Det är V64 tävlingar på Bollnäs ikväll. I lopp 8 spelar jag nummer 13 Järvsö Tord mot nummer 14 Klack Tore.

Järvsö Tord har vunnit 6 av 15 starter i karriären. Han är inte helt att lita på för han har galopperat i fyra lopp i följd. Före det så hade han två raka segrar så han har gott kunnande.

På Bergsåker för tre starter sedan så galopperade Järvsö Tord med 1350 meter kvar av loppet. Han kom sedan tillbaka bra och räddade andraplatsen bakom Ulvsåsen som vann det loppet.

Järvsö Tord har blivit uppfräschad och han såg fin ut i rakbanejobb för några dagar sedan meddelar man från stallet. Felfri står han sig bra i klassen.

Järvsö Tord har springspår på tilläggsvolten nu och kan han kliva iväg i rätt gångart och om han kan ramla ner i en vettig position innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Räcker det inte hela vägen till seger så tror jag han har en god chans att vara för Klack Tore i mål.

Järvsö Tord kommer troligen att tävla med skor runt om och i en vanlig vagn precis som senast.

Klack Tore kommer från en seger. Han var då ute i ett litet fält på Dannero. Han landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger.

Gången innan det hade Klack Tore troligen vunnit om han travat hela vägen.

Från bakspår på tilläggsvolten nu så kommer Klack Tore troligen att hamna bland de sista hästarna men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter här om Ole Johan Östre som finns i vagnen kan hitta en bra väg med honom.

Klack Tore har känts fortsatt väldigt bra i träningen inför det här och från stallet räknar man med en ny fin insats. Det blir troligen skor runt om samt öppet huvudlag och en vanlig vagn.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Järvsö Tord - Klack Tore
Bollnäs lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip