Lopp 10 - 2140m Auto

3 Loaded Leila får tipset i loppet. Hon har svarat för flera rejäla slutrundor på slutet även om det inte har räckt till någon vinst men det är lättare emot nu och det känns som att hon står på tur för en seger. Hon var bland annat trea för tre starter sedan bakom Comand och Max Håleryd och senast gick hon fort över upploppet efter lite strul under vägen. Det ser ut som en rejäl häst som är oöm för positioner och jag tror inte att Markus B Svedberg räds grovjobb under vägen.

9 Toofaced var klart förbättrad på barfotabalans senast och är märkligt lite spelad mot det här motståndet. Hon fick ett passande smygläge och skulle det lösa sig med positioner blir jag inte förvånad om hon speedar ner sina konkurrenter över upploppet.

8 Fröken Fräken har två raka segrar i bagaget men hon har inte satts på några större prov när hon fått styra och ställa i ledningen. Den här gången får hon bekänna färg och lär inte få någonting gratis men är såklart ändå ett givet bud.

11 Swept Wing har verkligen tänt till på slutet och gått i mål med bra fart över mål i de senaste två loppen.Nu blir det bike igen och hon har gått 1.13.1 över distansen med den vagnen tidigare och det måste räcka långt här vid en liknande prestation. När vi då får 2,95 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

11 Swept Wing
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,95
Bolag: LeoVegas

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip