Lopp 10 - 2140m auto

12 Amalencius B.B. är en bra häst för klassen som idag gör en spännande årsdebut. Han visade upp högt kunnande flera gånger under fjolåret och vi har även varit inne på det många gånger tidigare att Timo Nurmos hästar sällan är i behov av lopp i kroppen för att prestera. Det ser även ut att kunna bli bra tempo på loppet från start vilket skulle gynna Amalencius B.B. Lever han dessutom upp till sitt fulla kunnande direkt så ska man ses med segerchans trots utgångsläget. Tillsammans med Örjan Kihlström är detta min förstahäst i en öppen avdelning. När vi går 3 75 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

4 Ture L.A. gick i ledningen senast i ett tufft lopp där han aldrig riktigt fick vara i fred under loppet. Det blev trötta ben tillslut och det är inte så mycket att säga om. Ikväll är loppet ett halvvarv kortare vilket ses som ett plus, vi vet också att Ture L.A. är kvick den första biten. Kan han hitta till ledningen trots flera startsnabba konkurrenter är man ett givet segerbud här.

10 Hannibal Face är en kapabel herre som missgynnas av att ha bakspår idag. Men med tanke på att det väntas körning på flera händer så skulle hästarna med bakspår kunna bjudas in ordentligt. I den senaste starten vann man enkelt trots att man pausat lite, nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en bit och ska inte nonchaleras trots bricka tio.

6 King Of Greenwood har nu gjort tre starter för Per Henriksen och det har resulterat i två raka segrar. King Of Greenwood har sett mersmakande ut vid båda segrarna och med tanke på att formen är på topp känns man tidig även ikväll. King Of Greenwood kan öppna kvickt från start och hittar Stefan Persson som sitter i vagnen en vettig position så finns både kapacitet och fart för att segerstrida på nytt.

12 Amalencius B.B.
Lopp 10 - Färjestad
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip