Lopp 10 - 2140m volt

Min förstahäst i loppet är 2 Clandestine som har visat upp gott kunnande men samtidigt är aningen osäker. Men inför dagens start låter tränaren och kusken Daniel Wäjersten optimistiska kring Clandestine. Kommer man bara iväg okej från start finns kunnande och form för att vara först i mål.

11 Zante Grif stod för en mycket bra insats på Bergsåker för två starter sedan, då såg han ut att efter ett tufft lopp få sätta nosen först men blev snuvad på segern av en Activated som avslutade sylvasst. Idag har man ett bra utgångsläge med springspår på tillägg och prickar skickliga Erik Adielsson starten kommer man vara garanterad en fin resa, och med tanke på prestationen senast bör det räcka långt även här.

Framhåller även 4 Honfleur Mearas som har inlett karriären bra med tre segrar på sina sju starter. Tar hon sig bara iväg okej från start och det klaffar någorlunda med positionerna är hon inte oäven i segerstriden.

Skrällen är 12 Bowling El Mar som kommer till dagens start med formen på topp. Han avslutade vasst i den senaste starten och idag är det första gången med Örjan Kihlström i vagnen. Dessutom har man ett intressant springspår på mellanvolten. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Bowling El Mar
Lopp 10 - Solänget
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip