Lopp 10 - 1640m auto
Här.kommer ta ställning för 12 Charming Kronos. Detta är ytterligare en individ som kommer från formstallet Roger Walmanns. Detta är en individ som visat upp kvaliteter som kommer räcka i de större loppen framöver. Det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna. För två starter vann man enkelt med krafter sparade i mål och i den senaste starten vann man från ledningen via 12,5 sista 800m. Charming Kronos kommer med formen på topp och trots att utgångsläget inte är det bästa så har man Örjan Kihlström i vagnen. Han kommer man kunna sätta in attacken i slutkurvan och sen bara måttar han in segern tillslut. När vi får 4,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Motbud
5 Baula visade upp bra kunnande i en V75 start näst senast, då höll man starkt hela vägen in i mål trots en tuffare resa. Motståndarna hette Eight Hour, Alhambra Mail och Devs Daffodil. Senast gjorde man comeback efter ett uppehåll och satt då fastlåst med gott om krafter kvar i mål. Ikväll är motståndet lämpligare och från bricka fem bakom bilen är man den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är man också hästen att slå för övriga. Intressant också att det är anmält amerikansk vagn för första gången. Givna motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 6 Chiclet som galopperade tidigt som betrodd på V75 i den senaste starten. Gången före vann man på bra sätt från ledningen. Med bibehållen form och felfri avgång så kommer man kunna utmana om ledningen initialt och därmed om segern också.

12 Charming Kronos
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 4,00
Bolag: bet365


Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip