Lopp 10 - 1609m auto

3 Manstone Two U. är en spännande individ som tidigare tränades av André Eklundh, men som numera återfinns hos Johan Untersteiner. Från stallet meddelar man att Manstone Two U. tränar positivt och att hon är redo för en bra prestation direkt här i årsdebuten. Johan Untersteiners har tre hästar med i loppet men väljer själv att sitta upp bakom Manstone Two U. och dessutom är det maximal utrustning som gäller direkt. Anmäld barfota runt om och med amerikanskan vagn. Idag är Manstone Two U. den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är hon hästen att slå för övriga. När vi får 3,80 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Framhåller även 6 Imperias Juliette som satt fast med sparade krafter i årsdebuten senast och bör nu gå framåt med det loppet i kroppen. Hon visade under 2021 att hon duger bra i klassen och har även erfarenhet av V75. Given på kupongen idag.

7 Lady Larissa tränas även hon av Johan Untersteiner och gör sin årsdebut här idag. Från stallet har man siktet inställt på det tyska stoderbyt längre fram under säsongen. Kapacitet och kunnande finns för att utmana om segern här direkt om inte ringrosten lyser igenom.

Nämner även 4 Athena Face som besitter bra fart för klassen och skulle hon kunna få ett passande smyglopp här idag kommer hennes avslutning bita bra över Tingsryds långa upplopp.

3 Manstone Two U.
Lopp 10 - Tingsryd
Spel: Vinnare
Odds: 3,80
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip