Dagens rek är till Örebro lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 11 Modern Love är topp tre i loppet.

Modern Love visade gryende form i den senaste starten. Hon gick då ett bra slutvarv till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Romme som vanns av Greta Sisu och var den enda av hästarna på tilläggsvolten som tog pengar.

Gången innan det gjorde Modern Love en stark insats utvändigt ledaren på Färjestad när hon från ingenstans tappade stilen med 400 meter kvar och galopperade. Det var en framskjuten placering som försvann i det läget.

Modern Love vinner inte direkt ihjäl sig vilket 4 vinster på 42 starter i karriären visar men hon är van vid att möta tufft motstånd och här är det enklare hästar med i loppet än vad hon är van vid att möta så felfri nu så tror jag på en bra prestation.

Thomas Dalborg som sitter upp bakom Modern Love känner henne väl och kan hon komma igenom bra och hitta ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon kan få bra draghjälp under slutvarvet och då tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål.

Modern Love kommer tävla med ett helstängt huvudlag med hål och i en vanlig vagn så det blir inga förändringar, säger Anna Forssell.

Den värsta motståndaren till Modern Love anser jag vara nummer 13 Fruska Am som avgjorde på ett bra vis till seger i ett V75 lopp på Momarken senast.

Fruska Am gick barfota vid den vinsten vilket hon inte får göra nu men om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon vara långt framme på nytt.

En annan motståndare till Modern Love är nummer 1 B.W.Empress som kommer från en spetsseger.

Det blir svårare för B.W.Empress att nå ledningen den här gången men med en fin löpning på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut fast jag håller Modern Love som ett strå vassare.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

11 Modern Love
Örebro lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip