Lopp 11 - 2640m auto
Svenskt Mästerskap 2021 med 500.000kr i förstapris.

Men förstahästen i loppet är 2 Brother Bill som kommer från en bra insats senast. Då slutade man tvåa bakom 8 Milliondollarrhyme. Detta är en individ som gillar årstiden och är kvick iväg från start. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen kommer man sen leda loppet länge. Med flera av de värsta motbuden från sämre utgångslägen så är detta mitt första val i loppet. När vi får 4,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

10 Very Kronos fick en tuff resa senast och får klart godkänt även om man inte vann loppet. Han trivs över lång distans och ni som följer tipsen vet att detta är en häst jag håller varmt om hjärtat. Trots sitt utgångsläge här är jag inne på att han kommer bli tuff att stå emot den sista biten. Very Kronos vann just det här loppet i fjol på fina 1.11,6 och ska ses med segerchans på nytt.

Nämner även 3 Handsome Brad som satt fast med krafter sparade senast. Krafter som kan komma väl till användning idag istället. Från ett bra utgångsläge kommer Handsome Brad kunna få ett bra lopp.

12 Born Unicorn har inte mött så här tufft motstånd förut men samtidigt är detta en häst med högt kunnande. Han har vunnit sina lopp på övertygande sätt och även om utgångsläget såklart inte är det bästa så kan detta vara en skräll som kan slå till om det blir tempo på loppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Brother Bill
Lopp 11 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip