Lopp 11 - 3140m Volt

3 King Cole är min vinnsre här. Han var fantastiskt fin senast när han vann ett lopp över aktuell distans och han trivs alldeles utmärkt med stayerlopp. Jag tror det blir raka vägen till ledningen och sedan brukar det inte hända så mycket innan slutvarvet i den här typen av lopp och jag tror det blir svårt för hästarna på tillägg att ta in det försprånget Per Linderoth har från start. När vi får 2,45 på att man vinner loppet så spelar jag.

11 Global Adventure har hårdheten och är van att möta tuffare konkurrenter. Han vann över aktuell distans i ett enklare sällskap för tre starter sedan och han visade bra form i ett lopp över kort distans senast när han spurtade sylvasst som trea bakom Zaccaria Bar och Sister Sledge.

1 Bitcoin D’Arc spikade jag senast på V75 men jag var besviken på honom då och det känns som att han har en bit till den formen han hade under fjolåret. Med det sagt är det en häst med hög kapacitet och som tål att göra jobb på egen hand. Han har fått två lopp i kroppen efter en längre paus och med en förbättrad prestation duger han bra i konkurrensen.

Skrällen i loppet är 9 Viking Brodde som får Magnus A Djuse i sulkyn och är klart bättre än vad man kan utläsa av raden. Han har dessutom fått ett par lopp i kroppen nu och även om han inte fick det att stämma senast vill jag påminna om att hans grundkapacitet är mycket hög. 3% är intressant på en garderad kupong.

3 King Cole
Lopp 11 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,45
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip