Dagens rek är till Romme lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 McGarret är topp tre i loppet.

McGarret kommer med två raka segrar och kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Vid vinsten i den senaste starten så satt McGarret i fjärde utvändigt innan han gick på med 700 meter kvar av loppet och via 10,6 sista 700 meterna spurtade han in till en säker seger.

McGarret var riktigt bra mot tuffa hästar i somras och han besegrade bland annat Istanbul Boko som är mycket betrodd nu i ett V75 lopp på Axevalla då. Samtliga fyra tidigare segrar för McGarret är tagna från köposition.

Man fick stryka McGarret inför en tilltänkt start på Örebro i mitten av augusti på grund av en halsinfektion, men han har återhämtat sig på bästa vis efter den och formen är på topp nu.

Utgångsläget spelar inte så stor roll för McGarret eftersom han ändå inte är någon snabbstartare och kan Micael Stjernström som känner hästen väl då han har suttit upp bakom honom i samtliga tidigare starter servera honom en fin löpning så har han en härlig slutstöt som biter bra över Rommes 205 meter långa upplopp och då tror jag på god chans att han är sämst trea i mål.

Det blir inga ändringar för McGarret till den här starten vilket innebär att det blir barfota fram samt ett helstängt huvudlag och en jänkarvagn som senast meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till McGarret anser jag vara nummer 4 Rocky Tilly som var mycket bra vid vinsten i den senaste starten trots att han blev överflyglad med halvvarvet kvar men han kom sedan tillbaka starkt och vann lätt sedan ledaren galopperat på upploppet.

Rocky Tilly är snabb ut och jag tror han kommer till ledningen smärtfritt och skulle han få bestämma lite som han vill i täten så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till McGarret är nummer 9 Istanbul Boko som avgjorde i fin stil näst senast och hade slutat långt framme utan galoppen i sista sväng senast när han krokade ihop med en konkurrent.

Kan Jorma Kontio som kör Istanbul Boko komma igenom bra från bakspåret här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

10 McGarret
Romme lopp 11
Spel: Plats
Odds: 2.00 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip