Det är fina lopp på Solvalla ikväll med uttagningar inför Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks. I lopp 12 som är utanför V64 spelet så spelar jag att nummer 1 Fabulous Pellini vinner loppet.

Fabulous Pellini är ett treårigt sto som tränas av Svante Båth. Hon har vunnit två av karriärens sex tidigare starter. De övriga loppen hon har gjort har hon slutat tvåa.

Näst senast så avslutade Fabulous Pellini starkt men hon fick aldrig tag i San Moteur som vann det loppet från ledningen. Senast så landade hon i dödens ut på slutrundan och hon gjorde det bra men Bank Wise As i ledningen blev för svår att rå på.

Man provade lite ny balans på Fabulous Pellini senast men det blev inte helt lyckat och aktionsmässigt fungerade det sämre. Svante Båth meddelar att han kommer att justera ytterligare till den här starten och förhoppningsvis hittar man rätt nu.

Kapacitetsmässigt duger Fabulous Pellini bra mot det här motståndet och normalt sett så tycker jag hon ska ha en god segerchans här. Hon går fortsatt med skor runt om som i samtliga tidigare starter hon har gjort.

Fabulou Pellini är väl ingen blixt iväg fast motståndet ser klart överkomligt ut och blir hon inte fast på innerspåret här så tror jag hon vinner det här loppet.

Den värsta motståndaren till min vinnare nu anser jag vara nummer 12 Keira De Veluwe som kom med tre raka segrar inför den näst senaste starten. Hon satt då i andra utvändigt innan hon avslutade klart godkänt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Global Brilliance från ledningen.

Senast så försvann Keira De Veluwe med en tidig galopp. Tråkigt utgångsläge nu men kan Jorma Kontio hitta en bra väg med henne så kan hon ha vissa möjligheter här men jag tror mer på min vinnare. Hon är dock anmäld barfota runt om nu och skulle det bli så till loppet så vore det första gången hon tävlar så vilket kan lyfta henne ett par snäpp.

I övrigt kan 9 Aperfecttric som var väldigt bra vid vinsten för fyra starter sedan vara intressant. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning ute i spåren så plockade hon ner sitt motstånd på ett bra vis till seger.

Gången efter det så hängde Aperfecttric med okej som fyra i ett lopp där Balsamine Font drog det längsta strået. Hon var ute i ett uttagningslopp till E3 näst senast. Hon fick då ett lopp i rygg på den ledande Her Majesty Mearas och när denne sedan tröttnade på upploppet så avslutade hon bra i skymundan men det räckte inte till mer än en fjärdeplats i ett lopp som vanns av M.T.Perette.

Senast så satt Aperfecttric långt bak i kön och var aldrig med någon segerchans men hon avslutade positivt i skymundan och kom i mål som trea bakom Balsamine Font som tog ner den ledande Fascination D.K. till seger kort före mål.

Med en vettig rygg att gå i för Jim Oscarsson som kör Aperfecttric innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Fabulous Pellini
Solvalla lopp 12
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip