Dagens rek är till Hamburg lopp 4 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Halva Von Haithabu vinner loppet.

Halva Von Haithabu fick stryk av en riktigt bra häst senast men han gjorde ändå ett bra lopp i ledningen i tufft tempo och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Halva Von Haithabu kommer med en fin rad och gör sällan en dålig insats och han är väldigt startsnabb så jag tror Thorsten Tietz som kör hästen tar hand om ledningen och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här.

I den senaste starten i Berlin så var det 1900 meter som var distansen men nu är det kortare då dagens distans är 1680 meter och i ett litet fält med endast sex motståndare så ser jag inte riktigt att någon motståndare till Halva Von Haithabu ska trycka upp tempot och från ledningen här så blir han svårfångad över den korta distansen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Tsunami Diamant som flög fram över upploppet senast och nådde andraplatsen bakom Orlando Jet.

Kan Robin Bakker som kör Tsunami Diamant servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Generaal Bianco som vann motsvarande lopp ifjol och det är klart att Peter Untersteiner åker till Hamburg med förhoppningen om att det ska bli seger även i år.

Löser det sig med positionerna så har Generaal Bianco en vass avslutning och kan då vara långt framme här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Halva Von Haithabu
Hamburg lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 3.10 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip