Det är V64 tävlingar ifrån Umåker ikväll. I lopp 4 spelar jag att nummer 11 Våler Nikolai vinner loppet.

Våler Nikolai klev ut först i andraspår med 1200 meter till mål och från den positionen så höll han bra men Gott Klirr i ledningen blev för svår att nå så han fick nöja sig med andraplatsen för fem starter sedan. Gången efter det på Solvalla så fick han vandra i dödens på den ledande Ådne Odin och han tog ner denne men åt Kleppe Fanden hade han inget att sätta emot så det blev en ny andraplats.

Våler Nikolai brände som storfavorit i ett V86-lopp i Östersund efter det. Han galopperade då från start men han kom tillbaka okej och kom in som sexa bakom Bokli Teddy som vann det loppet.

Våler Nikolai travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Mjölner Apollo näst senast och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en klar seger.

På Solvalla senast så kom Våler Nikolai till ledningen efter 900 meter och från den positionen så blev det en rätt lätt seger före Månlykke A.M. som nyligen vann SM på Bergsåker.

Tufft utgångsläge för Våler Nikolai nu med bakspår över kort distans men felfri nu så tror jag att han blir svår att stå emot när Ulf Ohlsson sätter in slutstöten.

Våler Nikolai är den bättre chansen av Öystein Tjomslands två hästar i loppet. Det blir troligen inga ändringar så barfota runt om och jänkarvagn som senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara stallkamraten nummer 4 U.R.Faxe som var duktig vid sprintsegern på Gävle näst senast. Gången efter det så valde Erik Adielsson lite fel väg med hästen. Han var också ute över lång distans då vilket inte är hans bästa gren så att det är ett varv kortare den här gången är positivt.

U.R.Faxe har ett bra spår så här kanske Magnus A Djuse som finns i vagnen kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att vinna loppet.

U.R.Faxe kommer troligen att tävla barfota runt om och i en jänkarvagn precis som vid den senaste vinsten.

I övrigt kan 2 Philip Lyn som kommer med fin form vara intressant. Han har gjort det bra i enklare gäng i norra Norge.

På Harstad senast så fick Philip Lyn en dryg inledning på loppet innan han fick backa sig sist. Han fullföljde sedan klart godkänt men åt Silke Chasmina som vann loppet fanns inget att göra så det slutade med en andraplats.

Trevligt utgångsläge för Philip Lyn nu och kan han få en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

11 Våler Nikolai
Umåker lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip