Lopp 6 - 1640m auto

10 Your Dreamlove är min idé i loppet. Hon kommer från en imponerande årsdebut och blev tvåa i mål efter att avslutat sista varvet via 12,1. Detta är en individ som tränaren Jörgen Westholm börjat få ordning på nu och precis som för hela stallet så verkar formkurvan peka uppåt även här. Nu med lopp i kroppen lär Your Dreamlove vara ytterligare förbättrad tills ikväll. Att det är bakspår över kort distans gör såklart uppgiften tuffare men med bra start ryggar räknar jag med att man kommer hitta en bra position direkt från start. Det är även anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande. Kommer fälla många över upploppet, och när vi får 3,75 på att man vinner loppet så spelar jag.

3 Vanja kommer med bra form och stod för en rapp avslutning i den senaste starten. För två starter sedan fick man ett tufft lopp men kunde ändå fullfölja starkt och gå i mål som tvåa. Vanja kan öppna helt okej och från ett bra utgångsläge finns det chans på att man kan köra sig till ledningen. Lyckas man med det är man hästen att slå för övriga.

Nämner även 6 Västerbo Jolene som alltid gör sitt och går jämnt och bra varje gång även om hon inte vinner inte så ofta. Men styrka och kunnande finns och känslan är att hon snart måste få finna då hon duger bra för klassen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Your Dreamlove
Lopp 6 - Gävle
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip