Lopp 6 - 2140m auto

2 Anna Mauds Lassie är van att möta tufft motstånd och har dessutom gjort det bra utan att få vinna. På V75 senast fick hon harva på i spåren och får klart godkänt även om man inte var med och gjorde upp om de framskjutna placeringarna. Hon tål att göra en del grovjobb själv och från bra utgångsläge måste hon räknas tidigt här. Blir min förstahäst.

3 Lyckans Cash imponerade med tre raka segrar i början av året och har efter det varit hårt betrodd på V75 ett par gånger. Ikväll står hon fint inne i loppet och har topopkusk i vagnen i detta ungdomslopp. Mats E Djuse sitter upp och ekipaget ska såklart ses med bra segerchans. Formen är dock ett frågetecken när det nu gått över fem månader mellan starterna men kapaciteten är hög för sammanhanget.

7 Global At Work har nu fått två lopp i kroppen och toppformen bör vara i antågande. Täta starter som nu ses även som ett plus och löser det sig bara från utgångsläget ska man inte nonchaleras vid gardering.

Betalar även för skrällen 12 Juvelens Miss F. som nu gör comeback efter ett par månaders uppehåll. Detta är en individ som är van att tävla i tuffa sammanhang och har bara detta sto tagit vilan/träningen på rätt sätt bör hon tagit ytterligare steg framåt i utvecklingen. Visst finns det risk för att hon kan behöva lopp kroppen men till 3% känns det intressant. I detta ungdomslopp dessutom där det kan gå väldigt fort från början och bli många stumma ben tillslut så kan Juvelens Miss F. profitera på det och passera många över upploppet. När vi får hela 5,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så måste jag testa ett spel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

12 Juvelens Miss F.
Lopp 6 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 5,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip