Lopp 6 - 2140m Auto
Jag river av plåstret direkt och inleder omgången med att ta ställning och spela 6 Secret Celebration till 5,50.
Detta är ett lopp som på förhand ser ut att bli en uppgörelse mellan tre ekipage och då gillar jag att ta ställning.
Drömscenariot vore om 1 Kinky Boots hittar ut från sitt innerspår och sätter upp tempot utvändigt om 4 Icon Mearas och att Lisa Giljam kan smyga med där bakom men Secret Celebration som tidigare visat att han även besitter styrkan att vinna från dödens om han tvingas gå i den positionen. Lisa Giljam har kört hästen vid fem tillfällen tidigare vilket har resulterat i tre segrar och häst och kusk verkar trivas ihop. När vi får 5,50 på att man ekipaget plcoakr hem ytterligare en seger ihop kommer jag testa ett spel.

Motbud
1 Kinky Boots är nog bästa hästen i fältet och senast visade han verkligen vilken kapacitet som finns inombords när han vann på 1.11.8 över aktuell distans. Han är hygglig ut från start men kan knappast försvara sitt innerspår och det kan bli en fälla.

3 Icon Mearas är snabb ut och kommer troligen sitta i ledningen omgående. Får Kim Moberg fuska bort lite av loppet blir det såklart en svår nöt att knäcka men jag tycker han är ojämn i sina prestationer och jag är inte säker på att han är så kaxig med Kinky Boots eller Just Celebration utvändigt om sig.

6 Secret Celebration
Lopp 6 - Bergsåker
Spel: Vinnare
Odds: 5,50
Bolag bet365

This is the stats tab
This is the post tip