Dagens rek är till Eskilstuna lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Djokovic vinner loppet.

Djokovic gick på från en bit ner i kön med 800 meter kvar av loppet men gjorde bort sig med galopp i sista kurvan i Kriteriefinalen senast.

Djokovic har vunnit fyra av sju starter hittills och innan uttagningsloppet till Kriteriet där han slutade tvåa bakom vinnande Upset Face så var han obesegrad felfri.

Djokovic har visat både styrka och snabbhet så om han kan hålla ordning på benen den här gången så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten även om han skulle tvingas göra en del grovjobb i detta lilla fältet här.

Inga ändringar är aktuella för Djokovic så det blir fortsatt skor runt om samt svensk jänkarvagn och ett öppet huvudlag meddelar Mattias Djuse.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Click Bait som har matchats i tuffa treåringslopp hela året och har gjort det väldigt bra där.

I den senaste starten så fick Click Bait trava i dödens och höll sedan tappert till andraplatsen bakom vinnande Aramis Bar. Kan Jorma Kontio snuva min vinnare på ledningen här så kan han leda loppet länge.

En annan motståndare till Djokovic är nummer 3 Västerbo Lexington som satt fast med sparade krafter senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Djokovic
Eskilstuna lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip