Lopp 7 - 1640m Auto

3 Keely Queen Er verkar ha hittat toppformen och kunde inkassera en seger efter en rykande avslutning på V86 senast och hon lämnade bra hästar bakom sig med många längder till slut. Hon är riktigt snabb från start och borde ha en vettig chans att hitta till ledningen och även om Hans Crebas varit tydlig med att hon går bättre i ryggar borde han väl ändå prova i tät när det handlar om kort distans nu?. Han har dock en startsnabb häst utvändigt som säkerligen provar från start och det kan bli en utdragen spetskörning. Att han hittar till ledningen är ingen självklarhet, speciellt inte med tanke på Crebas uttalande men det är en bra chans oavsett med nuvarande form och en självklar tipsetta för mig.

5 Sashay Kemp galopperade i spetsstriden senast men gången dessförinnan hängde hon med bra bakom Sister Sledge som är en undantagshäst. Björn Goop sitter upp den här gången och hon är dessutom anmäld utan skor på samtliga hovar vilket känns intressant. Man gör säkerligen ett allvarligt försök att hitta till ledningen och distansen är rätt.

4 Viveur Bi får mycket förtroende av de tidiga spelarna och är favorit i skrivande stund. Han var förvisso fin senast men han kan inte vara med i någon spetsstrid och för en häst som främst lever på sin styrka tror jag det kan bli svårt att komma in i matchen över den korta distansen.

1 Break Through kan mycket i grunden men hon riskerar att bli över från start även om hon öppnar över medel och det behövs lite tur från det här läget. Hon är dock inte mycket sämre än någon annan här och med klaff är hon inte alls borta. När det är anmält barfota runt om tycker jag det känns intressant och när vi får 2,55 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

6 Forever Newport var trea bakom Viveur Bi senast i ett långlopp och vann på ett bra sätt från ledningen näst senast i ett enklare gäng och hon verkar ha bra form för dagen. Han är faktiskt en outsider i striden om ledningen och kommer man till tät vill man köra där. Han ska utrustas med bike till den här starten, vilket jag tror är för första gången, i alla fall på mycket länge.

11 Rally Gunnar är lite utlämnad från det här läget men fart finns och skulle det bli ett hårt tempo där framme, vilket inte är någon omöjlighet kan han avsluta fort ute i spåren.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

1 Break Through
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,55
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip