Lopp 7 - 2140m auto

9 Fire Edition är en fyraåring som fortsatt jagar sin första seger i karriären efter 15 starter. Men för nya tränaren Johan Untersteiner har det blivit fyra raka andraplatser och en galopp. Så kunnande finns i hästen det råder det ingen tvekan om, frågan är kanske istället hur det är ved vinnarinstinkten? Peter Arnqvist sitter i vagnen ikväll och han står sig väl som kusk i det här sällskapet och klaffar det bara någorlunda med positionerna längs vägen blir ändå Fire Edition min förstahäst i loppet. Dags för första segern nu?!

10 Everest Laser kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, han vann senast trots att han fick göra jobbet utvändigt om ledaren vilket imponerade. Formen är bra och Everest Laser ska räknas tidigt i sgersnacket här med en liknande insats.

Kioskvältaren är 11 Majors Amore som endast är streckad på 2% i skrivande stund. I den senaste starten blev Majors Amore störd med 350m till mål men kunde ändå via en vass upphämtning och prestationen kändes mersmakande. Bakspåret behöver heller inte ses som ett minus, då man kan ta en lugn start och fokusera på felfri avgång. När även loppet även känns ihåligt på förhand så skulle Janette Gustafsson kunna sitta okej på det efter en bit trots allt och då är känslan att det kommer kunna gå fort över upploppet. När vi får 5,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så måste jag bara testa.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

11 Majors Amore
Lopp 7 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 5,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip