Lopp 7 - 2140m volt

En öppen Diamantstoet-final på förhand som körs över tre volter.

5 Rarity A.F. är en segervan fyraåring som har vunnit sju av sina tolv starter i livet. I den senaste starten fick hon utstå rejält tryck på den bortre långsidan och fick tillslut ge sig den sista biten mot 1 Minucci Zon. Men till kvällens start förstärks märren av Örjan Kihlström i vagnen för första gången vilket känns spännande. Enligt tränaren har Rarity A.F. tagit senaste loppet bra och även om bricka fem på start inte är det bästa, så är det inga hästar utanför vilket bäddar för att man kommer kunna öppna hyggligt. Hittar man till ledningen ökar även segerchanserna såklart.

1 Minnucci Zon hade samma utgångsläge senast och öppnade då bra från start, men man valde att släppa ledningen till 5 Rarity A.F. vilket visade sig vara smart då luckan kom och man vann sen säkert tillslut. Blir det ett liknande upplägg idag? Oavsett är man med och utmanar om segern här.

2 Bowling El Mar är tuff och rejäl, hon trivs som bäst när hon får ånga på i sitt tempo i loppen. Senast blev det ett inte så passande lopp med ryckigt tempo men Bowling El Mar fullföljde ändå på bra sätt. För två starter sedan vann hon på en mycket bra tid för och intrycket var mersmakande. Är återigen anmäld barfota runt om vilket är optimalt. Endast 6%! När vi även får 2,65 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

Nämner även 13 Zante Grif som stod för en tapper insats i dödens senast men orkade inte stå emot 15 Activated den sista biten. Zante Grif trivs bäst när han får attackera bakifrån vilket borde passa bra idag. Dessutom ska han tävla barfota runt om för första gången på svensk mark vilket är intressant men utgångsläget är såklart ett minus.

8 Darah Bibo kommer med bra form och kan öppna bra från start. Att kapaciteten finns där känner vi alla till och har hon bara sin dag ska Darah Bibo inte nonchaleras.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Bowling El Mar
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,65
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip