Lopp 7 - 2140m volt

1 Tui Southwind tog karriärens första seger senast, då vann man från ledningen med Jorma Kontio i vagnen. Blir det repris ikväll? Det ser åtminstone upplagt ut för det före tävlingarna, Jorma Kontio återfinns i vagnen och från bricka ett med endast två hästar på start är Tui Southwind den troliga ledaren. Senast var det första gången hästen tävlade med rycktussar och hon svarade bra på det.

Draget i loppet 4 Ajlexes Elise som ska tävla barfota bak för första gången vilket kan ge positiv effekt. Får man smyga med i ryggar kan hon avsluta vasst tillslut. Formen ska vara fortsatt bra meddelar stallet och även motståndet ser lämpligt ut på förhand. När vi får 3,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

12 Shehuntyoudown är gedigen i sina prestationer och har gjort det bra en längre tid nu. Senast stod detta femåriga sto för en fin prestation när hon gick utvändigt ledaren första varvet för att sen bli avlöst och sen tillslut avgjorde via en bra avslutning. Segern blev enkelt och prestationen var mersmakande. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Shehuntyoudown trivs med kusken Karin Nilsson som kört hästen en gång tidigare och då blev det seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Ajlexes Elise
Lopp 7 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip