Lopp 7 - 2140m auto

Min ide i loppet är 6 La Suora M.L. Detta är en fartfylld individ som senast fick dagen förstörd av en startgalopp. Men La Suora M.L. såg fin ut hela tävlingsdagen i såväl uppvärmningen som efter galoppen. För två starter sedan vann man enkelt via 13,7 sista 800m och toppformen är i antågande. Ikväll är det omtag på La Suora M.L. Motståndet är är lämpligt och med en formkurva som bara pekar uppåt känns det både intressant och givet att till 17% utnämna La Suora M.L. till förstahästen i loppet. När vi erbjuds 4,25 på att han vinner loppet så spelar jag.

2 Ceboruco kommer med två raka spetssegrar. Ikväll är utgångsläget på nytt passande och Ceboruco ser ut att återigen vara hästen för övriga att slå i spets. Dock är loppet 500m längre ikväll jämfört med segrarna, vilket inte känns som någon fördel. Men skulle Jimmi Ehlers som sitter i vagnen få fuska bort den en del av loppet efter en bit så är Ceboruco forsatt hästen att slå.

Nämner även 9 The Black Rose som besitter hög kapacitet för klassen men som inte är lätt att räkna på då han är stökig i aktionen och har två raka galopper på kontot. För två starter sedan var det troligtvis segern som försvann när galoppen kom mitt på upploppet. Skulle The Black Rose vakna på rätt sida och trava hela vägen ikväll finns fart för att utmana om segern bakom de två ovan nämnda.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 La Suora M.L.
Lopp 7 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 4,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip