Lopp 7 - 2140m Auto

4 Dooley’s U.N.G svarade för en rejäl skrällseger senast när han vann till 44 gånger pengarna men det var en väldigt bra prestation trots att han fick en bra resa under vägen och motståndet skrämmer inte mer den här gången. Han vann på en låg 13-tid över medeldistans och är han lika fin som senast kan han såklart vinna nu också men det är ingen favorit jag vill hålla i handen och han är bara en av flera för mig.

5 D’Amore har mött rätt så tuffa hästar och gjort det ok och när han gick ner i klass senast vann han enkelt från ledningen över kort distans. Lyckas Anders Källberg ta hand om ledningen från start vilket jag finner mycket sannolikt är det hästen att besegra och att distansen är något längre nu tycker jag bara är en fördel.

6 Timetomakeitright är inte helt att lita på men det var ett formbesked senast när han vann från ledningen och Markus Hamberg lär göra ett rejält försök från start för att ta sig förbi sina konkurrenter invändigt. Han var fyra i ett V75-lopp under fjolåret och skulle han hitta till ledningen blir han att räkna med. När vi får 2,55 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

2 Timetopaythepie var fyra bakom Helios Di Quatrro och Juncio Boko näst senast och följde upp det med en seger i ett enklare gäng starten efter. Han har fått ett bra utgångsläge och borde få en bra resa i den främre träffen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Timetomakeitright
Lopp 7 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 2,55
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip