Lopp 7 - 2140m auto

6 Karat River är en spännande fyraåring som vunnit tre av sina fyra starter i livet och är obesegrad felfri. Skulle Johan Untersteiners fyraåring fungera lika bra ikväll som vid segrarna i programraden kommer han bli svår att rå på för övriga. Förstahäst i loppet.

7 Oh Ah Kennedy ser bättre ut för varje start. I den senaste starten fick han en tuff inledning på loppet och kom först till spets efter 700m, och efter det blev gan pressad under slutvarvet men höll klart bra som tvåa bakom Bara Mahara. Med ett mer passande lopp ikväll kommer hans inställning och styrka bita bra över Axevallas långa upplopp. När vi får 1,70 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

Nämner även 10 Laredo Boko som nu gjort tre starter för Robert Bergh och har slutat tvåa i mål varje gång. Nu ligger en seger på tur då insatserna har varit formbetonade. Laredo Boko är tuff och rejäl och går alltid hela vägen in i mål, Över Axevallas långa upplopp kommer hans avslutnign bita bra trots att han startar med bakspår ikväll.

7 Oh Ah Kennedy
Lopp 7 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 1,70
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip