Det är V86 tävlingar ifrån Jägersro & Solvalla ikväll. I Jägersro lopp 7 spelar jag att nummer 6 Coumba vinner loppet.

Coumba har gjort tre starter för Christoffer Eriksson. I debuten så fick hon ett lopp i rygg på den ledande La Sassicaia och när sedan Moofushi som satt i dödens galopperade så fick hon luckan och då sänkte hon ledaren till seger.

Gången efter det så fick Coumba på nytt ett lopp i vinnarhålet och hon avslutade positivt när hon kom loss men hon fick aldrig tag i Borups Umami som drog det längsta strået. Senast så tog hon ner den ledande Kencia från utvändig position men hon fick ge sig den sista biten mot Honor så det slutade med en andraplats.

Coumba kan öppna rätt så bra så det är inte omöjligt att Christoffer Eriksson kan få ta över ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt i det här lilla fältet.

Blir det inte ledningen för Coumba så visade hon senast att hon tål att göra en del grovjobb. Hon gjorde en riktigt bra insats då men fick stryk mot en bättre häst helt enkelt.

Coumba kan lägga några speeder under loppets gång och ändå ha krafter kvar till slut vilket är en bra egenskap. Nu är tanken är att hon ska tävla utan bakskor för första gången i Christoffer Erikssons regi. Det tror jag kommer ge en bra effekt. I övrigt blir det öppet huvudlag och hybridvagn som senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Umustbecrazy som har vunnit två av sex starter så här långt. Hon tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon sedan undan till en säker seger senast.

Debut bakom bilen nu men Umustbecrazy har öppnat bra i volten tidigare. Kan Fredrik Persson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

I övrigt kan 1 Valuable Face som har en del anhängare vara intressant. Hon är ännu utan seger efter åtta starter så här långt i karriären.

Valuable Face travade i ledningen och såg ut att gå mot segern men Maroma Wibb spurtade starkt och slog av henne precis på linjen så det slutade med en andraplats för tre starter sedan.

Gången efter det så tappade Valuable Face sina möjligheter med en tidig galopp. Hon galopperade i starten senast men hon kom tillbaka mycket starkt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Honor.

Felfri nu så har hon ett intressant utgångsläge och då kan Valuable Face plocka en fin placering men jag litar inte helt på henne.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Coumba
Jägersro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.30 bet365

This is the stats tab
This is the post tip