Dagens rek är till Axevalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Heart Of Steel vinner loppet.

Heart Of Steel var ute i Gulddivisionen på Färjestad senast och trots spår sju bakom bilen så tryckte han sig till spets men fick sedan hård press av en het Perfect Spirit och fick för första gången se sig besegrad från ledningen när Ragazzo Da Sopra fick luckan från vinnarhålet och spurtade ner sitt motstånd.

Heart Of Steel är snabb ut och jag tror han håller ut nummer 4 Pastore Bob som kan öppna bra och från ledningen här så tror jag han säljer sig dyrt om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Heart Of Steel trivs väldigt bra i ledningen vilket fem vinster på sex försök han travat i den positionen visar och med spetsläge på nytt så tror jag på en ny seger över den korta distansen här.

Heart Of Steel har sett fin ut efter det senaste loppet och han känns bra i träningen. Läget är perfekt och han går med samma balans och utrustning som vanligt vilket innebär jänkarvagn samt murphybländare på vänster och barfota runt om meddelar Peter Untersteiner

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Pastore Bob som är snabb ut men jag tror inte han lyckas ta sig förbi Heart Of Steel i startögonblicket och skulle han få vandra utvändigt om denne så är han sårbar.

En annan motståndare till Heart Of Steel är nummer 7 Lucifer Lane som har gjort det bra på slutet med två raka segrar men nu har han ett dåligt läge fast om det löser sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Heart Of Steel
Axevalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip