Dagens rek är till Örebro lopp 7 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Le Crack Sox vinner loppet.

Le Crack Sox tog en överlägsen seger från ledningen för tre starter sedan och efter det så har han noterat två raka andraplatser.

Senast fick Le Crack Sox inte riktigt travet att flyta under slutvarvet och han blev lite rullig i sista kurvan men han gick ändå bra och det var fem hästar på linje men han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Victory Road.

Le Crack Sox kan öppna rätt så vettigt och kanske kan nå ledningen men det finns en viss risk att han får göra en del grovjobb men han är stark så oavsett så tycker jag han ska ha bra chans att ta en ny seger.

Le Crack Sox kommer troligen att tävla barfota bak istället för skor runt om samt i en svensk jänkarvagn och med ett helstängt huvudlag meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Zingy Kronos som blandar och ger i sina prestationer men hon kan öppna fort och skulle hon sno åt sig ledningen så tror jag Erik Adielsson kör i den positionen då samtliga hennes tre tidigare vinster är tagna från spets.

En annan motståndare till Le Crack Sox är nummer 1 Cruise som travade i ledningen senast men han var slagen redan med 600 meter kvar av loppet fast banan var mycket dålig den dagen och dessutom gick han med skor vilket kan ha varit en del av förklaringen till den dåliga insatsen.

Cruise kan öppna helt okej men det är långtifrån säkert att det blir någon ledning men det kan lösa sig bra med en lucka till slut eller om kusken kan ta sig ut i andraspår omgående. Eventuellt barfota runt och bike meddelar man från stall Goop.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Le Crack Sox
Örebro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip