Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 Quite A Quality vinner loppet.

Quite A Quality svarade för en mycket vass insats vid vinsten i Kalmar senast efter ett par sämre insatser innan det.

Quite A Quality laddades iväg rejält från start senast men fick inte ta över ledningen utan hamnade i dödspositionen fast trots bra fart under vägen så knäckte han ledaren på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en klar seger.

Nu är det lång distans men det klarar Quite A Quality och som ensam från springspår på tilläggsvolten så tror jag att Marc Elias som kör hästen kan få en bra start och då det bara är tre motståndare på startvolten så är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är det hästen att slå fast han har bra segerchans även från andra positioner om han är lika bra som senast.

Quite A Quality har tränat bra efter senast och han är stor och rejäl men från springspåret här så tror jag han kan komma iväg bra och att nummer 9 Imperator är struken är en fördel och det är stall Conrad Lugauers bästa vinstchans under kvällen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Typhoeus Face som gick mycket bra efter galopp senast. Från spår fyra i volten nu så finns det en klar galopprisk på nytt men om han skulle hålla ordning på benen så kan han vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Bag's Simoni som närmast kommer från en seger i ett billigt gäng. Löser det sig med positionerna här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt men jag håller Quite A Quality som ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Quite A Quality
Åby lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip