Lopp 8 - 2140m auto

2 Mill Cava har inte fått till det på slutet vilket en hel del galopper i raden visar på, men detta är grunden en kapabel häst som ikväll fått passande förutsättningar. Hon kan öppna bra från start och från bricka två bör hon få en fin resa i den främre träffen. Med en normal prestation från Mill Cava ska hon ses med bra segerchans i kvällens lopp. Lyckas hon dessutom komma hela vägen till ledningen ökar såklart också segerchansen.

Skrällen är 1 Begum Kronos som visserligen inte vinner så ofta men hon visade fin form i den senaste starten och kommer från sitt innerspår vara garanterad ett nytt bra lopp här ikväll. Från en bra position ska hon räknas tidigt till endast 6%. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Framhåller även 10 Nashy Håleryd som stod för en vass avslutning på en tung bana senast. Nashy Håleryd är en rejäl individ som går bra hela vägen in i mål. Här är det återigen Johan Untersteiner som både tränar och kör och som vi varit inne på tidigare är hanns stallform på topp för dagen.

12 Heloise Am räckte inte till i Derbystoets final senast, men gjorde det bra som tog sig dit. Man var förmodligen toppad inför den starten och har Heloise Am kunnat bibehålla den formen kommer man kunna göra sig ett bra dagsverke på nytt här mot enklare motstånd.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Begum Kronos
Lopp 8 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip