Lopp 8 - 1640m auto

4 Red Mile Brodde kommer med två raka seger i bagaget till kvällens start, senast kördes man offensivt mitt i loppet och vann sen enkelt från dödens sista varvet. Detta är en allround femåring som inte är beroende av något speciellt upplägg för att prestera. Det troliga är att man kommer behöva göra en del grovjobb själv här men trots det ska man ses med bra segerchans på förhand.

Skrällen är 1 Mad Princess som var ute och mötte alldeles för tufft motstånd i den senaste starten. Men innan dess har femåringen visat fin form och var bra som knappt slagen för två starter sedan. Han är kvick iväg från start och kanske provar kusken Stefan Persson i ledningen ikväll. Oavsett så är formen och distansen något som ska ses som ett plus för Mad Princess och när vi dessutom endast får 5% på spelet så är detta en given skräll att betala för i min bok. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 5 Alpha Peak som gjorde det bra bakom Reddington och Global Agreement i den senaste starten. Får han sitt lopp finns fart som kommer fälla många den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Mad Princess
Lopp 8 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip