Lopp 8 - 2140m Auto

1 Bellfaks är klar favorit i skrivande stund och om han går iväg felfritt och lyckas försvara sitt innerspår är det såklart en bra chans att leda från start till mål. Statistiken talar dock sitt tydliga språk och att det är autostart nu är en stor nackdel. Han har nämligen galopperat vid sex av de sju senaste tillfällena som han har startat med autostart och det är ingen statistik som man vill ha på en klar favorit. Tre hästar sticker ut på spelet och med tanke på Bellfaks historik chansar jag lite och tar ställning för en annan häst.

5 Grisle Odin G.L blir istället min andra spik i omgången. Han kommer med två raka segrar i raden och slog bland annat Don Viking senast och nu får han återigen tävla med bike när det handlar om Autostart. Skulle Bellfaks trava finns såklart risken att han tvingas göra jobbet utvändigt om denne men eftersom jag är inne på att Bellfaks kan få problem från sitt innerspår tror jag det är bra chans att Grisle Odin kan nå ledningen. Med det scenariot borde han bli svårslagen. När vi får 2,90 på att man vinner loppet så testar jag spel.

4 Don Viking måste såklart också nämnas. Han blir bara bättre och bättre och avslutade vasst som trea bakom Grisle Odin näst senast. Jag tycker inte riktigt han håller samma klass som ovan nämnda hästar men med rätt resa har han en vass spurt till slut och går hela vägen in i mål.

8 Philip Ess och 9 Björs Frej är två speediga kallblod som skulle kunna vara tänkbara storskrällar om det blir ett hårt tempo. Inget för mig den här gången men för de som garderar kan de vara värda att tänka på.

5 Grisle Odin G.L.
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Vinnare
Odds: 2,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip