Lopp 8 -2140m Auto

Den fjärde avdelningen är ett uttagningslopp till Amatör-SM och här kommer jag spelar Vinnare på 5 No Pressure till 2,25. Han räckte inte till på V75 senast från ett tufft utgångsläge över fel distans.
Det kanske inte slog gnistor om hästen 7/8 och 2/9 heller men då tävlade han med skor och han gått klart bäst när han får tävla utan bakskor.
Han vann tre lopp med den balansen under sommaren och från ett bra utgångsläge ligger vägen öppen för ledningen och från den positionen borde han bli mycket svårslagen. Det är som sagt amatörkuskar i det här loppet men Patrik Fernlund har gott om rutin för sammanhanget och det är positiva tongångar från stallet som tror på en bra segerchans.

12 Fighter är bra för klassen och gör det bra varje gång. Han avslutade vasst ute i spåren senast som tvåa och formen är det säkerligen inget fel på. Han har vunnit fem av tretton lopp i karriären och har bara missat pallen vid fyra tillfällen och kommer säkert att vara med där framme nu också, men jag tror det blir för långt fram till min spik den här gången.

1 Zorro Kronos är mer stark än snabb och innerspåret kan bli en fälla då han inte kan öppna snabbt från start. Han vann annars på ett rejält sätt senast och hittar han ut från sitt innerspår är han inte helt avsågad.

3 My First Offspring har ägnat sig en del åt galopp men det finns en del fart i den här hästen och han gick ett snabbt slutvarv senast när han vann i ett enklare gäng.

6 Cole Moss öppnar över medel från start och även om han förmodligen inte kan ta sig förbi min spik är det inte omöjligt att han kan ladda iväg från start för att söka ryggen på favoriten. Lyckas man med det är åtminstone en plats inom räckhåll och formen känns bra för dagen.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 No Pressure
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip