Lopp 8 - 1640m auto

3 B.W.Bille var ute i Derbyfinalen för någon månad sedan vilket säger en del om hästens kapacitet. Till kvällens start kommer han med två raka segrar på kontot. B.W.Bille kan öppna kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet. Även om man ikväll möter äldre hästar så borde detta ändå vara en passande uppgift på förhand. Formen är bra och väl i ledningen är man hästen att slå.

Skrällen är 6 Klack Tore som kommer till kvällens start med bättre form än vad resultatraden antyder. Han har haft otur i loppen på slutet och med lite stolpe in istället för stolpe ut kunde han lika gärna haft ett par segrar till på kontot. Senast blev man störd till galopp med 500m kvar till mål, men han hann ändå ikapp och stod för en vass avslutning. Med lite klaff under resans gång ikväll är detta en skräll till låg procent jag dubblar systemet med. När vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 Slotts Elden har ikväll ett spännande utgångsläge ikväll. I den senaste starten hade man spår långt ut bakom bilen och öppnade okej. Han fick sen jobba hela loppet igenom och har bara Slotts Elden tagit det loppet på rätt sätt bör man gått framåt ytterligare till ikväll. Är garanterad fin resa härifrån och ska inte nonchaleras vid större gardering.

Nämner även 11 S.K.’s Ariel som är en tuff och rejäl häst i grunden men som ikväll fått ett svårt utgångsläge. Men han tål att göra en hel del jobb själv och kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Klack Tore
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip