Lopp 8 -2140m auto

4 Dream Sensation är en treåring som ser ut att ha en bra segerchans på förhand. Men att det blev galopp senast är något som såklart väcker frågetecken när en häst är spelad till över 60%. Innan det har Dream Sensation tagit två segrar och två andraplatser på bra sätt. Han kan öppna bra och felfri är han den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen kommer han bli svårslagen ikväll.

Skrällen är 6 Letthecowboysride som har inlett sin karriär väldigt positivt utan att fått sätta nosen först över mållinjen. Men intrycksmässigt och sett till prestationerna så är det bara en tidsfråga innan segern sitter där. Han kan öppna bra från start och även om favoriten kommer bli en svår nöt att knäcka här så ser det övriga motståndet överkomligt ut. Jag räknar pånytt med en bra prestation av Letthecowboysride och när vi då får 6% är det goivet att gardera. När vi får 1,80 på att mqn placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 9 Extreme A.F. som testades barfota runt om för första gången i Kriteriekvalet senast. Då blev det galopp och den dagen var förstörd. Men räknar med att Extreme A.F. toppad inför den insatsen. Nu åker skorna på och är bara formen konserverad tills ikväll kan vi räkna med en bra prestation här. En kioskvältare till 3%.

Fär er som spear V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen

6 Letthecowboysride
Lopp 8 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365

Lycks till

This is the stats tab
This is the post tip