Det är V75 tävlingar ifrån Färjestad på lördag. I lopp 8 spelar jag att nummer 12 Jaxon V.S. vinner loppet.

Jaxon V.S. har vunnit fyra av sju starter i Sofia Aronssons regi. Han kommer till den här starten med tre raka segrar.

Jaxon V.S. satt en bit bak innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner Myse d'Erpion till seger precis på linjen senast.

Den långa distansen har Jaxon V.S. tävlat på i tidigare regi så det tror jag inte ska vara några bekymmer. Utgångsläget nu kunde ha varit bättre men han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb på egen hand.

Löser det sig med positionerna och om Jaxon V.S. kan få lite draghjälp under slutrundan så tror jag han kan bli svår att stå emot den sista biten.

Sofia Aronsson som tränar Jaxon V.S. meddelar att man har sparat hovarna på honom i de senaste starterna så det blir troligen barfota runt om den här gången.

Jaxon V.S. känns fortsatt fin i träningen och man har siktat på detta loppet. Förutom barfotabalansen så blir det vanlig vagn och open eye-huvudlag som han brukar tävla med.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Valle E.W. som har gjort det bra sedan Oskar J Andersson tog över träningen.

Tre vinster på fyra starter i nuvarande regi har det blivit för Valle E.W. Vid alla tre vinsterna har han kört sig till ledningen efter en del av loppet.

Intressant utgångsläge nu för Valle E.W. fast om han håller upp ledningen återstår att se och skulle han göra det så vill man gärna köra där. Han borde kunna få en fin löpning i den främre träffen även om det inte blir ledningen och lång distans gillar han så med lite klaff så kan det bli ännu en seger.

I övrigt kan nummer 7 Equal To None som har inlett karriären lovande vara intressant. Efter en andraplats i debuten så blev det tre raka segrar.

Equal To None tog hand om ledningen och han vann sedan enkelt näst senast. Han fungerade inte i travet i ett Klass II försök på Solänget och togs ur fältet senast.

Equal To None står tufft inne i klassen och han är rätt grön i det här sammanhanget. Springspår nu och prickar Björn Goop bra i starten så kanske han kan komma till täten här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny vinst.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Golden Boy Sisu som har gjort tre starter efter ett års tävlingsuppehåll.

I comebacken svarade Golden Boy Sisu för en riktigt stark insats när han blev femma i ett lopp som vanns av en överlägsen Joule V.S.

Efter det så har det blivit två raka segrar för Golden Boy Sisu så formen är på topp. Den här gången är motståndet tuffare men kan han få smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han dyka upp långt framme igen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen.

12 Jaxon V.S.
Färjestad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 4.65 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip