Lopp 9 - 2640m Volt

1 Lincoln Abe Boko gav ett rejält formbesked senast när han vann överlägset senast och gav inte hästarna på tillägg någon chans att komma in i matchen. Nu är distansen något längre och det är några tuffa konkurrenter emot men Lincoln Abe är under utveckling och det är en häst som har för lite pengar sen sin kapacitet. Han är loppets troliga ledare och blir svårslagen i den positionen. När vi får 6,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

4 Prosperous S. kommer från en stark prestation där han enkelt kunde koppla grepp utvändigt om ledande Larry Joe. Björn Goop kommer säkert att göra allt i sin makt för att ta sig förbi Hans Crebas från start och lyckas han med det är mycket vunnet men annars kanske han kan hitta ner i ryggen och utnyttja open stretch till slut.

6 Lucifer Sam är den som känns mest gynnad över den dryga distansen. Han gav ett rejält intryck senast när han vann ett lopp på vaggeryd och har hårdheten för att ta in tjugo meter om han tävlar på topp.

7 Rossi Garline var ute i Derbystayern under Danmarks största travhelg senast men fick tyvärr dagen spolierad av en galopp. Han har sin bästa bit till slut och med rätt draghjälp går han förbi många till slut.

3 Kansas Dream gjorde inget större väsen av sig i debuten för Per Henriksen men det här en väldigt kapabel häst som kan betydligt bättre och som borde gått framåt med lopp i kroppen.

1 Lincoln Abe Boko
Lopp 9 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 6,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip