Lopp 9 - 2640m volt

11 Reshevsky avgjorde på mycket bra sätt senast trots att man fick göra jobbet utvändigt om ledaren. För tre starter sedan avslutade han bra som tvåa via 090,5 sista 800 och visade då att han även besitter speed. Formen är på topp och från ett spännande utgångsläge med springspår på tillägg är jag inne på att man tidigt är ikapp hästarna på start och att man kommer vara offensiv med Reshevsky. Att man ska tävla med vanlig vagn nu när det är voltstart är dock ett litet minus, men när vi får 3,60 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

På start hittar vi 2 Sun’s Ambitious som senas gjorde minicomback och visade då direkt bra form. Han kördes offensivt med varvet kvar till mål och avslutade vasst. Klockan stannade på 11,3 sista 800m. Ikväll är man garanterad ett bra lopp och är tidig på kupongen om man garderar.

Nämner även 12 Ninepoints Yankee som senast var ute i ett breddlopp och vann då enkelt via ledningen efter 700m. Sista 800m klockades på 1.12. Han har visserligen lite problem med travet i svängarna och skulle vara gynnad om han hittar ner till sargen på något sätt ikväll. Men sett till Ninepoints Yankees kunnande och kapacitet är även detta ett tidigt streck vid gardering.

11 Reshevsky
Lopp 9 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365


Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip