Lopp 9 - 2640m volt

13 Oskar Run vet vi är en individ som besitter bra kunnande. Men tyvärr vinner han inte så ofta numera. Däremot kommer han med bra form och ser man till hans prestationer så står Oskar Run på tur för segern nu. Senast var han ute över 3000m och gjorde det då bra som trea. Ikväll sitter Andre Eklund i vagnen vilket har fungerat bra tidigare. Med lite klaff och rätta ryggar längs vägen är Oskar Run med och strider om segern ikväll. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

8 Prince Will har efter senaste starten fått ta igen sig en aning. Han galopperade då som slagen men har innan det visat bra kunnande för klassen. Nu är formen svårbedömd med han har presterat bra efter vila tidigare och den längre distansen ses som ett plus för Prince Will som lever på styrkan. Över aktuell distans har det blivit tre segrar på åtta försök och han måste ses som en tidig segerkandidat trots allt.

Nämner även skrällen 1 Broadway Frazer som ikväll har ett spännande utgångsläge där han ses som den troliga ledaren av loppet. Broadway Frazer är obesegrad i spets efter två försök och nu med täta starter känns detta som en spännande skräll till 2%.

13 Oskar Run
Lopp 9 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365


Lycka till
DrTrav


This is the stats tab
This is the post tip