Lopp 9 - 2140m Auto

2 Diamanten har inte vunnit lopp på ett knappt år men han möter alltid tufft motstånd och jag tycker han har gjort det väldigt bra och håller bra form för dagen. För tre starter sedan var han tvåa bakom Don Fanucci Zet efter en snabb avslutning när luckan kom och han var inte allt för långt efter i mål. Därefter var han ute i två lopp under Elitloppshelgen när han deltog i Sweden Cup och jag tycker han visade fortsatt form. I försöket var han förvisso långt efter slutvinnaren Bepi Bi i mål men han avslutade återigen loppet fort och i finalen satt han fast på innerspåret med till synes gott om krafter kvar. Han möter några bra hästar nu också men det är lättare emot än vad det har varit på slutet och här tycker jag det ser upplagt ut för en klassisk spets och slut. Till 2,75 spelar jag Vinnare i ett lopp där ett par hästar höjer sig över övriga.

6 Missle Hill har högst kapacitet i fältet men den forna elitlopps-femman har inte fått till det fullt ut på ett tag nu. Om han tävlar på topp är det här normalt sätt ett mycket lämpligt motstånd och det är bra träningsrapporter inför det här. Nu väljer man dessutom att testa honom med en amerikansk sulky, vilket var ett tag sen.

4 Antonio Trot var tapper som trea i samma lopp som Diamanten för två starter sedan efter att ha utmanat Don Fanucci Zet men krafterna tröt till slut den sista biten. Här får han troligen söka sig fram i dödens för att Diamanten inte ska stjäla loppet där framme och han kan mycket väl utmana från den positionen.

2 Diamanten
Lopp 9 - Rättvik
Spel: Vinnare
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip