Lopp 9 - 1640m auto

Vi avslutar omgången med att ta ställning och spela 3 Alert Kronos. I den senaste starten handlar det om comeback efter ett längre uppehåll men Alert Kronos fick bekänna färg direkt. Han blev då hårt uppvaktad i ledningen vilket också satte sina spår när upploppet närmade sig. Men nu har man fått ett lopp i kroppen och känslan är att formkurvan borde tagit flera kliv framåt inför ikväll. Alert Kronos är väldigt kvick från start och trots att det finns flera andra startsnabba konkurrenter med i loppet är jag inne på att Ulf Ohlsson flyger till ledningen bakom Alert Kronos och väl i den positionen ska sen ekipaget slås. När vi får 2,60 på att man vinner loppet så spelar jag.

Motbud
5 Bästa Nesta jagar fortsatt första segern på svensk mark och har än så länge inte börjat leverera fullt ut. Senast var det dock ett fall framåt för Katja Melkkos femåring då avslutningen från vinnarhålet var klart positiv. Ikväll är motståndet lämpligare på pappret och skulle det bli en utdragen kröning initialt i loppet kommer det gynna Bästa Nesta som kommer passera månad en sista biten.

Nämner även 1 Eightdaysaweek som imponerade vid segern för två starter sedan. Då vann man på bra sätt från ledningen. Upprepar Eightdaysaweek den bedriften ikväll och dessutom lyckas försvara innerspåret från start kan det bära hela vägen.

3 Alert Kronos
Lopp 9 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 2,60
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip