Lopp 9 - 2140m auto

4 Jack And Ginger gjorde senast comeback efter nästan tre månaders uppehåll. Han öppnade kvickt som vanligt och satt tidigt i ledningen, men orkade inte riktigt hela vägen. Nu med det loppet innanför västen lär vi kunna förvänta oss en bättre prestation ikväll. Han är den troliga ledaren på nytt och känslan är att det är läge för revansch nu. När vi får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Det var något som störde 2 Match’Em senast och ikväll återkommer han efter litet uppehåll, vilket såklart gör det svårt att bedöma formen. Men Match’Em har visat upp fint kunnande redan och han gjorde det bra när han vann från ledningen näst senast. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången vilket känns intressant. Utgångsläget är dessutom bra.

Nämner även 9 Fenix Brick som satt fast med sparade krafter i comebacken senast. Nu har det gått över en månad sedan den starten igen, men han har enligt stallet tränat på bra och varit anmäld till lopp utan att komma med. Är Fenix Brick bar väl förberedd för uppgiften ikväll kommer han kunna blanda sig i segersnacket.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Jack And Ginger
Lopp 9 - Rättvik
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip