Lopp 9 - 1640m Auto

1 Es Trenc är blixtrande snabb från start och kommer från en färsk seger på V86 när han var före bland annat Power Lane och Hilltop Hawk i mål. Den gången var det på Åbytravet och då valde man att släppa ledningen för att avgöra på speed men nu blir jag mycket förvånad om man överlåter någon ledning och Olav Mikkelborg försöker leda det här loppet från start till mål. Bra chans.

4 Hilltop Hawk avslutade bra senast bakom Es Trenc och verkar vara kraftigt på gång. Häst mot häst tror jag att det finns högre kapacitet i Hilltop Hawk och jag förväntar mig ett offensivt upplägg och jag tror inte att André Eklundh räds dödens och han kan mycket väl vinna den tunga vägen.

5 Loveyouecus var ute över lång distans senast och orkade inte riktigt. Kort distans passar bättre och Petter Lundberg gör förmodligen ett försök att utmana om ledningen från start och även om det blir svårt att ta sig förbi Es Trenc kanske han kan smita ner i ryggen och få en passande resa där bakom? När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

7 Kimi Di Quattro kan mycket i grunden och även om han inte var som bäst senast så gör man intressanta ändringar nu när han ska tävla barfota runt om för första gången i karriärens elfte start. Skulle det bli hårt tempo där framme kan han bli farlig till slut om det klaffar lite med positioner under vägen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Loveyouecus
Lopp 9 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till 
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip